Novi Thermia Calibra

Novi Thermia Calibra

Izvanredna iskoristivost, nevjerojatna udobnost i iznimno niska razina zvuka znače da je ova jedinstvena dizalica topline s izvorom u tlu postavila nove standarde u tom segmentu, omogućujući reduciranje računa za grijanje i do 80%

 

Napredni sustav upravljanja i korištenje tehnologije invertera tajna su Thermia Calibra. S jednim od najviših sezonskih koeficijenata učinkovitosti (SCOP), ova inovativna jedinica posebno je dizajnirana na nisko energetske kuće i pruža obiteljima neponovljivu razinu udobnosti koju može pružiti topla voda i dokazanu ekonomičnost.

“Sa SCOP rejtingom i do 5.8*, Thermia Calibra dizalica topline je iznimno pragmatično alternativno rješenje u odnosu na tradicionalno grijanje za nisko energetske kuće.  Ovaj inovativni koncept će se uvelike svidjeti obiteljima u Europi koje traže pouzdanost i efikasnost pri grijanju svog doma, istovremeno smanjujući svoj ekološki otisak. S obzirom da ova nova dizalica topline može dobivati energiju iz tla kao i iz vode, ona je dualni obnovljivi izvor energije”, kaže Hans Wreifalt, Direktor međunarodne prodaje za Thermia dizalice topline.

Tehnologija invertera koju koristi dizalica topline daje izvanredne rezultate kao što je objasnio Petter Lykken Proizvodni menadžer za Thermiju: “Jedna od glavnih značajki njezine impresivne izvedbe je njezin snažni kontroler koji u potpunosti koristi našu tehnologiju invertera. Naša nova dizalica topline može zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kućevlasnika i bez premca je što se tiče proizvodnje tople vode. Štoviše, njezin novi mehanički dizajn čini  Calibra najtišom dizalicom topline u svom segmentu. Dok radi, razina zvuka može biti niska i do 28 dB, što je usporedivo sa zvukom šuštanja lišća.”

Tehnologija invertera kontinuirano prilagođava izlazni rezultat dizalice topline trenutnim potrebama, omogućujući na taj način ispunjavanje 100% energetskih zahtjeva kućanstva. To znači da vlasnik ne mora plaćati skupo dodatno grijanje.

Model s ugrađenim spremnikom za toplu vodu dostupan je u sivoj ili bijeloj boji. Novi Thermia Calibra dostupan je i u Duo verziji, s namjenskim MBH Calibra spremnikom za toplu vodu. MBH Calibra spremnik za toplu vodu dostupan je u dvije veličine: 200 i 300.

Calibra 7, s kapacitetom od 1,5 do 7 kW i Calibra 12 koja nudi 3-12 kW, najkompaktniji su proizvodi u Thermijinoj inverter tehnološkoj seriji. Svi proizvodi u ovoj ponudi idealni su za instalaciju u nove, energetski učinkovite kuće, kao i za kuće koje trebaju obnavljanje.

Thermia Vam preporuča da kontaktirate ovlaštenog distributera za procjenu kupovne cijene i instalacije, te za specifične kalkulacije mogućnosti uštede u Vašem kućanstvu.

Calibra 7, s kapacitetom od 1,5 do 7 kW i Calibra 12 koja nudi 3-12 kW, najkompaktniji su proizvodi u Thermijinoj inverter tehnološkoj seriji. Svi proizvodi u ovoj ponudi idealni su za instalaciju u nove, energetski učinkovite kuće, kao i za kuće koje trebaju obnavljanje.

Pročitajte više o Thermia Calibra

*Sezonski koeficijent učinkovitosti (0/35 sukladno EN14825, hladna klima (Helsinki), P-dizajn: 6.39 kW (B0W55), 7.11 kW (B0W35)

Kontakt

Ako imate pitanja slobodno nas kontaktirajte

Pišite nam

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Ovlašteni predstavnik u Hrvatskoj

Ekoplan-sustavi d.o.o.

Ekoplan-sustavi d.o.o.

+385 (0)42 550 940